torstai 19. elokuuta 2010

Kertut valmiina

Alkuviikko on mennyt kesäflunssaa sairastaessa, tänään töihin mennessä olin kuin olisi ollut maanantai. Hmm, kaksipäiväiset työviikot voisi olla kivoja, jos ei tarvisi palkasta tinkiä... ;D


... ja sitten taas sukkapostaus. Alkaa jo itseäkin kyllästyttää, mutta sukkien lumo ja neulomisen himo on vaan niin vahvasti päällä, että teidän lukijoiden tarvitsee itseni ohella vaan kestää urheasti tämäkin villitys...

Siispä, kuudes pari uunista ulos, Kerttu-sukat on valmiina. Kerttujen hieno ohjehan löytyy jo aikaisemminkin linkittämästäni Uhoava Gnu -blogista. Ihanat sukat tehdä ja tykkään mallista!



Edelleen 7-veljestä lankana, nämäkin valmistuivat lankavarastostani löytyneistä langoista. Ja anteeksi huono kuva, ärsyttävän vaikeaa on edelleen kuvata noita omia käpäliä. Pöh.
Seuraavana puikoille tulee luumunväristä ja pitsisukkaa olisi tarkoitus tehdä.

Hätäspäissäni ilmoittauduin myös Sukkasatoon kun tuota sukkaa pukkaa oikein urakalla. Saa nähdä, että valmistuuko sukkasadon aikana mitään vai onko paukut jo käytetty kuluneen kuukauden aikana. :)






Turhista tavaroista eroon -projektissa on vuorossa Sokokselta alerekistä ostamani puolipitkä Aventuran talvitoppatakki. Suklaan ruskea ja tykkäsin ostaessa kovasti. Olen pitänyt sitä ehkä pari kertaa, käytössä ei tuntunutkaan "omalta". Kaikki muut koodit kohdillaan, mutta ei päällä oma? Ei taida mulla olla korvien välissä kaikki koodit kohdillaan.

Vien sen toiselle työkaverille ja vähän tuntuu huijaukselta projektiin kun lupasin sen viedä jo vuosi sitten, mutten ole saanut aikaiseksi. Ei ehkä juuri sitä ajatusta tässä lahjoituksessa, mitä jo uhosin aikaisemmin. Tärkeä tavara, mutta luopumisen tuskan olen jo käynyt aikaisemmin. Aion olla itselleni armollinen tässä(kin) asiassa.

Loppuviikon vapaita odotellessa toivotan kaikille edelleen aurinkoisia päiviä!

1 kommentti:

  1. Tänään on mun ensimmäinen villasukkapäivä! Kyllä se syksy vaan tulee aika haipakkaa.

    Turhista tavaroista eroon -projekti ois tännekin tervetullut. Tällä hetkellä ylimääräset tavarat kärrätään ullakolle odotteleen parempia päiviä. Tuudittaudun siis vielä hetken "parempien päivien" varaan. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!